Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

KMar schakelt hulp burgers in

Geplaatst op: 27-1-2017

Opsporen van grensoverschrijdende criminaliteit met behulp van burgers. Dat is wat de Koninklijke Marechaussee graag wil.

Het gaat in dit geval om misdaad rond de 15 kleine vliegvelden in Nederland. Via de campagne Eyes & Ears maakt de marechaussee omwonenden, piloten en vliegveldpersoneel ervan bewust, dat ook zij hun steentje kunnen bijdragen.

campagne eyes & ears vliegvelden jan17 Marechaussee vraagt burgers rond vliegvelden op te letten. Mensen die zich vreemd gedragen, al dan niet op een merkwaardig tijdstip. Misschien andere voertuigen of spullen opmerken. De burger, die een beetje oplettend is, valt dit soort dingen volgens de marechaussee op. "Hulp van burgers is een welkome aanvulling op de grenscontroles", zegt opperwachtmeester Bert van Eijk. Lees wat hij verder te vertellen heeft in het KMarMagazine van deze maand.

Het verspreiden van flyers op en rond de vliegvelden, maakt deel uit van de campagne. Iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de Koninklijke Marechaussee via 0800-1814 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron : kmarmagazine


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2017

Tweede kwartaal 2017

Eerste kwartaal 2017

Nieuwsberichten van voor 2017

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!