Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Marechaussee zoekt getuigen van dodelijk motorcrossongeluk Leusderheide

Geplaatst op: 15-7-2017

LEUSDEN - De Koninklijke Marechaussee is nog altijd op zoek naar informatie in de zaak van de overleden motorcrosser op de Leusderheide. Eind vorig jaar kwam een 20-jarige Soesterberger om het leven nadat hij op een boomstam was gebotst, die dwars over de weg was gelegd.

Het ongeval vond plaats op de scheidingsweg tussen het militair oefenterrein en het gebied van Staatsbosbeheer en het Utrechts landschap, bij de Treekerweg. Deze weg is voor recreanten te bereiken vanaf de N227 en ligt in het verlengde van de parkeerplaats van het pannenkoekenrestaurant Bergzicht.

logo KMar met vervaagde persoon op achtergrond meiPERSBERICHT
Alle informatie die kan leiden tot de oplossing van het ongeval is nog altijd welkom, schrijft de marechaussee in een persbericht. "De recherche wil graag in contact komen met personen die in de periode voorafgaand aan het ongeval in dit gebied zijn geweest, of personen die op andere wijze over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het onderzoek."

"Het team is met name geïnteresseerd in informatie over de toedracht en het neerleggen van de boomstam op of rond 29 december 2016 en de periode hieraan voorafgaand", voegt de marechaussee er aan toe. Tips zijn welkom via 0800-1814 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

OPZET
De moeder van het slachtoffer zei gisteravond in RTL Boulevard te betwijfelen dat het om een ongeluk gaat ze vermoedt opzet.

Bureau Hengeveld besteedde eerder dit jaar ook al aandacht aan de zaak.

Bron : rtvutrecht.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2017

Tweede kwartaal 2017

Eerste kwartaal 2017

Nieuwsberichten van voor 2017

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!