Nieuwe hoofdlocatie Brigade Oostgrens-Midden geopend

Gepubliceerd op: 6-11-2009

De Koninklijke Marechaussee is sinds woensdag een rigoureus vernieuwde hoofdlocatie in Zevenaar rijker. De Commandant Koninklijke Marechaussee, luitenant-generaal Dick van Putten, verrichtte de openingshandeling.

dick van putten zevenaarDe openingsact bestond uit een spectaculaire bestorming van het gebouw door de Bijstandseenheid, nadat een 'demonstrant' het gebouw bezet had. Na het inrekenen van de nep-overtreder werd de sleutel van het gebouw aan de Commandant Koninklijke Marechaussee overhandigd.

Hoofdkwartier
Het gebouw in Zevenaar wordt binnenkort het nieuwe hoofdkwartier van de brigade, dat nu nog is gehuisvest in het voormalige gebouw van Brigade Arnhem.

Het bestaande gebouw in Zevenaar is dankzij de renovatie fors uitgebreid en aangepast aan de omvang en wensen van de Brigade Oostgrens-Midden. Deze brigade ontstond in 2007, door de samenvoeging van een aantal andere brigades en had daardoor één grote hoofdlocatie nodig.

Open huis
Op zaterdag 14 november organiseert Brigade Oostgrens-Midden een open huis. Het vernieuwde brigadegebouw wordt dan opengesteld voor alle buurtbewoners en overige belangstellenden. Het open huis duurt van 10.00 tot 15.00 uur en op het programma staat onder meer een verrassend optreden van de Bijstandseenheid.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief