Thuisfront blijft niet achter

Gepubliceerd op: 28-4-2010

Defensie heeft een gloednieuwe informatiemap gemaakt voor het thuisfront. ‘Onze missie thuis’ staat vol met allerhande algemene en praktische informatie en geeft antwoord op vragen die familieleden van de uitgezonden militair hebben.

Met dit doel zijn vandaag op de website van het ministerie van Defensie ook de nieuwe thuisfrontinformatiepagina’s live gegaan. De bezoeker vindt hier voorlichting over de belangrijkste zaken rondom voorbereiding, vertrek en terugkomst van de uit te zenden militair.

Thuisfront - onze missies
Generaal Van Uhm overhandigt een exemplaar van 'Onze missie thuis' aan de krijgsmachtcommandanten, hier aan marinecommandant vice-admiraal Matthieu Borsboom. Foto: ministerie van Defensie

Belangrijk
Commandant der Strijdkrachten generaal Peter van Uhm vindt het thuisfront voor Defensie van onschatbare waarde. “De relaties van onze militairen verdienen complimenten en aandacht. Onderschat het thuisfront niet: het is een erg belangrijke factor in het leven van een militair. Wanneer een militair op uitzending is, wordt de werklast van zijn of haar partner vaak verdubbeld. Ook daarmee moet je goed rekening houden als werkgever. We laten het thuisfront niet alleen met hun zorgen.”

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief