Fotoboek 60-jarig bestaan Trompetterkorps

Gepubliceerd op: 1-10-2010

De Stichting Vrienden van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee bestaat 60 jaar. Ter gelegenheid daarvan is onlangs een fotoboek uitgegeven.

Het Trompetterkorps mag zich verheugen in veel belangstelling. Naast optredens binnen de Koninklijketkkmar 60 jaar brochure Marechaussee en Defensie wordt het Korps veel gevraagd voor concerten, taptoes en gastoptredens in binnen- en buitenland.

Ook verzorgde het Trompetterkorps de muzikale omlijsting voor de herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de ramp met het vliegtuig van Turkish Airlines en hun bijdrage aan de herdenkingsdienst van de slachtoffers van de dramatische gebeurtenissen op Koninginnedag.

Het fotoboek "60 jaar muziek bij de Koninklijke Marechaussee" bestaat uit 68 bladzijden met foto's van 1950 tot en met 2010 en geeft een aardig overzicht van de ontwikkelingen in de loop der jaren. Veel dienstplichtigen die deel hebben uitgemaakt van het Tamboerkorps zullen zeker zeker belangstelling hebben voor dit fotoboek.

Maar ongetwijfeld zullen de vele actief dienenden alsmede de oud-gedienden van het Wapen, die het Trompetterkorps een warm hart toedragen, belangstelling hebben voor deze fraaie uitgave.

Het boekwerk wordt ter verkoop aangeboden op de Algemene Jaarlijkse Reünie van de Stichting Marechaussee Contact op 14 oktober in de Harskamp. Kosten bedragen op die dag € 2,00.

Bestelling per post is mogelijk door € 4,00 (€ 2,00 boekje en € 2,00 verzendkosten) over te maken op ING rekening 5291583 ten name van Stichting Vrienden van het Trompetterkorps KMar, onder vermelding van "fotoboek", straat en huisnummer, postcode en woonplaats.

Bron : Tkkmar/SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief