Marechaussee houdt gezochte Servier aan

Gepubliceerd op: 1-3-2011

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV)een 38 jarige man aangehouden die nog ruim 2100 dagen gevangenisstraf moet uitzitten.

Leden van de Koninklijke Marechaussee (KMar) controleerden op grond van binnengekomen informatie de inzittenden van een bus die op weg was van Rotterdam naar Neurenberg (BRD). Bij deze controle werd ook de 38 jarige man uit Servië gecontroleerd. Hij bleek in het bezit van een vervalst TsjechischAfbeelding verwijderd identiteitsbewijs, een vervalst Tsjechisch paspoort en een vervalst Tsjechisch rijbewijs. Daarnaast bleek hij in het bezit van een vals Servisch rijbewijs.

Na identiteitscontrole bleek hij gesignaleerd te staan voor een gevangenisstraf van 2120 dagen voor diefstal onder verzwarende omstandigheden en voor een geldboete van ruim € 19.600 euro evenens voor diefstal onder verzwarende omstandigheden.

Bij niet betaling van deze boete moet de verdachte nog eens 233 dagen zitten, hetgeen hem overigens niet ontslaat van het betalen van het geldbedrag. Ook blijkt de man gezocht te worden in Duitsland. Hij is aangehouden en ingesloten. De KMar brigade Oostgrens Midden stelt verder onderzoek in.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief