Bezoek Koningin aan de West

Gepubliceerd op: 9-12-2011

Hare Majesteit Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander en Prinses Maxima hebben een officieel bezoek gebracht aan alle zes eilanden in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Het bezoek begon op Aruba, gevolgd door Bonaire, Curagao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba.

Tijdens het bezoek werd onder meer aandacht besteed aan de ontwikkelingen op de eilanden na deAfbeelding verwijderd ontmanteling van het land Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010. Waar mogelijk en gewenst leverde de brigade Caribisch gebied tijdens het bezoek van het Koninklijk Huis aan de eilanden ondersteuning.

De Koningin bezocht diverse projecten in het kader van onder andere wijkverbete-ring, natuurbehoud, onderwijs, sport en cultuur.

De KMar zorgde voor een snel en veilig transport van de Koningin, de Prinsen Prinses op de eilanden. Personeel van de brigade Caribisch gebied zorgde ook voor de objectbeveiliging conform de eigen taak genoemd in artikel 5 Veiligheidswet.

De Koningin nam op Sint Eustatius na haar bezoek aan de botanische tuin plaats in een KMar-voertuig om zich naar de volgende locatie te laten vervoeren.

Bron : KMar magazine

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief