MTV-controle Marechaussee in Eijsden

Gepubliceerd op: 6-9-2012

De Koninklijke Marechaussee heeft tijdens een MTV-controle in Eijsden een 28-jarige inwoner van Soest aangehouden voor mensensmokkel. De man wordt ervan verdacht een 36-jarige Angolees illegaal het Schengen-gebied in te brengen.

De Angolees reisde op een valse Portugese verblijfsvergunning. De man uit Soest werd aangehouden voorAfbeelding verwijderd mensensmokkel en kreeg daarnaast een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs. ook bleek hij in bezit van fantasierijbewijzen. De Angolees is in vreemdelingenbewaring gesteld en wordt strafrechtelijk vervolgd voor valsheid in geschrifte.
 
Verder handelden marechaussees van brigade Limburg-Zuid diverse zaken af, waarbij gecontroleerde personen nog boetes hadden open staan.
 
Een 25-jarige Belg bleek nog 307 euro verschuldigd te zijn aan Justitie, een 28-jarige Nederlander kon 1036 euro betalen voordat hij verder kon rijden en een 25-jarige Belg bleek nog 27 boetes te moeten voldoen voor een totaalbedrag van 2584 euro. Omdat hij niet kon betalen kon hij zijn auto achterlaten. Hij heeft 28 dagen de tijd het geld alsnog te voldoen, zo niet zal hij de auto niet terugkrijgen.

Bron : KMar 

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief