Diverse aanhoudingen op Schiphol voor diefstal en fraude

Gepubliceerd op: 6-9-2012

De Koninklijke Marechaussee heeft deze week diverse verdachten aangehouden op verdenking van diefstal en (creditcard-)fraude.
 
Dinsdag werden twee Roemeense mannen van respectievelijk 41 en 46 jaar aangehouden door het observatieteam (OOG) van de Marechaussee op de luchthaven, nadat ze een tip hadden gehad van een winkelier dat ze zich mogelijk zouden bezighouden met diefstal. De winkelier herkende de mannen van eerdere diefstallen.KMar patrouille 2 man jun 12
 
Gisteren werd door het OOG een 37-jarige Nederlander aangehouden, die kleding uit een winkel wilde meenemen zonder te betalen. Een 48-jarige Ier werd door medewerkers van de politiedienst van de KMar overgenomen voor verder onderzoek, nadat een winkelmanager hem op heterdaad had betrapt op verdenking van diefstal.

Een 28-jarige Nederlander zit vast voor verder onderzoek door de Marechaussee, nadat een luchtvaartmaatschappij de Marechaussee had gemeld dat hij met een valse creditcard een vliegticket had willen kopen bij de vliegmaatschappij.
 
De aangehouden verdachten zitten vast voor verder onderzoek door de brigade Politie en Beveiliging van de Marechaussee.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief