Goud voor heren en zilver voor dames KMar

Gepubliceerd op: 2-11-2012

Bij het Nederlands Militair Kampioenschap Veldvoetbal, dat op woensdag 31 oktober werd gehouden, heeft het KMar herenteam de eerste plaats gehaald. De dames werden tweede.

Bij de heren ging het tussen CLAS en KMar. Na twee gespeelde wedstrijden hadden beide teams vier punten. De laatste wedstrijd moest de beslissing brengen tegen het team van CLSK. Winst zou nog geen garantie opleveren voor de eerste plaats. De ruststand was 2 – 0 in het voordeel van KMar, terwijl het team van CLAS in haar wedstrijd met 1 – 0 voorstond. Op doelsaldo stond het KMar team nog als eerste.

sport - goud voor heren nov12

Na de rust scoorde het team van CLAS in een rap tempo in totaal vijf doelpunten. Twee minuten voor tijd viel voor KMar het vierde en uiteindelijke beslissende doelpunt, wat de KMar de eerste plaats opleverde en zich daarmede Nationaal Militair Kampioen 2012 mag noemen. Grote klasse.

Na twee gewonnen wedstrijden begonnen onze dames de laatste wedstrijd tegen het team van CLAS. De eerste helft was duidelijk voor onze dames die diverse doelrijpe kansen lieten liggen. De ruststand was 0 – 0 en deze stand zou op basis van het aantal punten en het doelsaldo de eerste plaats opleveren. Na de rust sloeg het team van CLAS genadeloos toe. Uit het niets scoorde het team van CLAS de 1 – 0 voorsprong. Ondanks verwoede aanvallen van onze dames wist het team van CLAS nogmaals te scoren en werd uiteindelijk de wedstrijd met 2 – 0 verloren. Ondanks deze nederlaag mogen onze dames terugzien op een goed gespeeld toernooi.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief