Vrijheidsdefilé Wageningen 5 mei 2013

Gepubliceerd op: 7-12-2012

Op 5 mei 2013 vindt het vrijheidsdefilé in Wageningen plaats en wordt wederom georganiseerd door het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 te Wageningen. Afbeelding verwijderd

Van het NCHC is vernomen dat alle veteranen van de tweede wereldoorlog en van Indië mogen deelnemen aan het defilé. Voor de jongere veteranen geldt een beperking in aantal van pelotonssterkte. Ook hoopt de organisatie dat meer jongere veteranen zich aanmelden als deelnemer aan het defilé.

Nadere bijzonderheden, zoals het vervoer van station Ede naar Wageningen, worden op een later tijdstip aan de deelnemers bekend gemaakt. Deelnemers met hun begeleider krijgen vrij vervoer (maximaal twee per persoon).

Gaarne voor 15 januari uw aanmelding voor het defilé kenbaar maken. Ook als U slecht ter been bent kunt U deelnemen aan het defilé gezeten in een historisch voertuig. SMC-deelnemers worden verzocht zich zo spoedig mogelijk aan te melden bij de SMC-coördinator defilé 5 mei Wageningen E.C.G. Boom, Biezenveld 21, 9407 GR Assen, telefoon 0592 342168 of via email.

SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief