Duitser met nog twee jaar gevangenisstraf tegoed opgepakt

Gepubliceerd op: 31-1-2013

De Koninklijke Marechaussee heeft vanmiddag bij Glanerbrug een 31 jarige inwoner van Gronau (D) aangehouden die gezocht werd na het plegen van meerdere woninginbraken in de gemeenten Losser en Enschede.
 
motorrijder kleur achtergr z-w okt12De man, naar wie al een tijd werd gezocht door KMar en Politie omdat hij nog 600 dagen gevangenisstraf moest uitzitten was meerdere malen getoond in briefings van de Marechaussee (brigade Oostgrens Noord) en werd nu herkend tijdens een controle in het kader van mobiel toezicht veiligheid.

Na controle bleek dat marechaussees de juiste verdachte hadden onderschept, die verantwoordelijk was voor eerdere woninginbraken en ook nog 9000 euro schadevergoeding zou moeten betalen. Tijdens eerdere controles werd al zijn identieke tweelingbroer staande gehouden. Na controle vanmiddag bleek de "juiste" broer gepakt te zijn, die slechts door bepaalde tatoeages van zijn broer te onderscheiden was.
 
De verdachte is overgebracht naar een Huis van Bewaring; de Marechaussee (Oostgrens-Noord) zal dossier opmaken van de aanhouding.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief