Vijf verdachten aangehouden bij Winschoten

Gepubliceerd op: 9-2-2013

De Koninklijke Marechaussee heeft op de A-7 bij Winschoten twee illegalen onderschept, twee verdachten aangehouden voor autodiefstal/heling en een man aangehouden die nog een gevangenisstraf had openstaan.

Afbeelding verwijderdDe marechaussee kwam de verdachten op het spoor tijdens een controle mobiel toezicht veiligheid (MTV). Tijdens deze controle konden twee Somalische mannen van 30 en 31 jaar worden aangehouden toen zij Nederland probeerden binnen te reizen. De 30-jarige Somalische man bleek uitgeproce-deerd in Noorwegen. Zijn 31-jarige reisgenoot is  uitgeprocedeerd in Zweden. Beide mannen worden teruggestuurd naar de betreffende landen.

Verder werden twee mannen van 18 en 22 jaar uit Duitsland aangehouden omdat ze in het bezit bleken van kentekenplaten en het kentekenbewijs van een als gestolen gesignaleerde personenauto. Beide zijn aangehouden voor autodiefstal/heling.

Daarnaast werd er tijdens de controle een 32-jarige man uit Marseille aangehouden die nog een gevangenisstraf van 24 dagen moest uitzitten. Om herkenning te voorkomen gaf de verdachte de marechaussees een valse naam op. Ook voor dat feit zal hij vervolgd worden.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief