Aanhoudingen en innen geldboetes tijdens MTV-controle

Gepubliceerd op: 1-3-2013

De Koninklijke Marechaussee, brigade Limburg-Zuid, heeft afgelopen dinsdag bij diverse MTV-controles in Maastricht, onder andere een 28-jarige man uit de gemeente Hasselt aangehouden.

Afbeelding verwijderdTijdens de controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf van 14 dagen te goed had. Daarnaast bleken een 49-jarige man uit Maastricht en een 45-jarige man uit Eygelshoven nog gesignaleerd te staan. De mannen dienden een geldboete te betalen van respectievelijk ruim 3000 euro, voor in totaal 14 feiten, en 168 euro. Beide mannen betaalden de geldboetes en konden hun weg vervolgen.

Vorige week werd door dezelfde brigade tijdens een MTV-controle van de inzittenden van een bus, een 39-jarige Chinese man aangehouden. De man toonde een Belgische identiteitskaart met een niet goed gelijkende pasfoto, een zogenaamd look-a-like document. De verdachte is hierop aangehouden.

De Koninklijke Marechaussee, brigade Limburg-Zuid, is onder andere verantwoordelijk voor het Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) in het grensgebied met Duitsland en België.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief