Marechaussee onderschept vals paspoort, mensensmokkelaar, illegalen en wapen

Gepubliceerd op: 10-3-2013

De Koninklijke Marechaussee, brigade Limburg-Zuid heeft gisteren een MTV-controle gehouden op de A2 in de gemeente Eijsden.
 
Afbeelding verwijderdTijdens de controle overhandigde een passagier van een personenauto een Angolees paspoort dat later vals bleek te zijn. De vrouw is aangehouden op verdenking van identiteitsfraude. De bestuurder, een 56-jarige Congolees woonachtig in België is aangehouden op verdenking van mensensmokkel.
 
Een 37-jarige Algerijn en een 53-jarige Rus zijn in vreemdelingen bewaring gegaan omdat zij geen geldige verblijfsdocumenten konden laten zien.
 
Bij een 35-jarige Bulgaarse man werd een mes aangetroffen. Door het Openbaar Ministerie is hem een schikkingsvoorstel gedaan. Deze heeft hij betaald waarna hij zijn weg mocht vervolgen. Voor diverse verkeersovertredingen werden ook nog 8 bekeuringen uitgeschreven.
 
De Koninklijke Marechaussee, brigade Limburg-Zuid, heeft locaties in Heerlen en Maastricht en is onder andere verantwoordelijk voor het Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) in het grensgebied met Duitsland en België.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief