Dames eerste op het NMK Volleybal

Gepubliceerd op: 20-3-2013

Woensdag 13 maart is het KMar damesteam eerste geworden op het Nederlands Militair Kampioenschap Volleybal. De heren werden tweede.

Afbeelding verwijderdIn de Hanzehal te Zutphen waren alle Opco’s vertegenwoordigd met zowel een heren- als damesteam. Leden van de IBT groep DLBE die met dit Nationaal Militair Kampioenschap belast waren hadden ook ditmaal een goede organisatie weggezet.

Zowel bij de dames als bij de heren kon men genieten van goede maar vooral sportieve wedstrijden. Na de gespeelde voorrondes streden zowel de dames als heren voor het hoogst haalbare. Eerst kwamen de dames in actie en zij lieten zien dat er maar een de beste kon zijn dit jaar. Op overtuigende wijze wisten zij van het team van de KL te winnen in twee
gewonnen sets.

Daarna kwamen de heren in actie tegen de KLu. De eerste set werd gewonnen, de tweede verloren zodat er een beslissende derde set aan te pas moest komen. Helaas kwam men net iets tekort in deze laatste set voor die felbegeerde eerste plaats. Jammer maar toch een eervolle tweede plaats.

Uitslag Dames:
1. KMAR 2. KL 3. KLu 4. KM
Uitslag Heren:
1. KLu 2. KMar 3. KL 4. KM

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief