Armeense man aangehouden met vervalste identiteitskaart

Gepubliceerd op: 28-3-2013

De Koninklijke Marechaussee (Brigade Scheldestromen) heeft gisteravond tijdens een MTV-controle (mobiel toezicht veiligheid) een 32-jarige Armeense man aangehouden op verdenking van onder andere het aanbieden van een vervalste identiteitskaart, valsheid in geschrifte en heling.
 
Afbeelding verwijderdMarechaussees controleerden drie inzittenden van een personenvoertuig tijdens een MTV-controle op de A4 ter hoogte van Hoogerheide. De bijrijder van het voertuig toonde de marechaussees een Bulgaarse identiteitskaart. Bij controle rees het vermoeden dat het document vervalst was. Bij nader onderzoek bleek dat de identiteitskaart door de Bulgaarse autoriteiten gesignaleerd stond als zijnde gestolen. Hierop werd de verdachte aangehouden op verdenking van het aanbieden van een vervalste identiteitskaart, valsheid in geschrifte en heling.

Uit het onderzoek dat volgde bleek dat de man onder zijn ware identiteit gesignaleerd stond voor de Poolse autoriteiten, die zijn verblijfplaats wilden weten.

Marechaussees van de Brigade Scheldestromen doen verder onderzoek naar de verdachte. De verdachte is in verzekering gesteld en zal worden gehoord.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief