Man aangehouden met vervalst Grieks paspoort

Gepubliceerd op: 22-4-2013

De Koninklijke Marechaussee(brigade Limburg-Zuid, post Maastricht Aachen Airport) heeft vrijdagmiddag een man aangehouden op verdenking van het gebruik maken van een vervalst Grieks paspoort.

Afbeelding verwijderdDe Marechaussee controleerde het paspoort van de man, die was aangekomen uit Ierland, op de luchthaven Maastricht Aachen Airport. Omdat de marechaussee twijfelde aan de echtheidskenmerken van het paspoort, werd door de marechaussee een nader onderzoek ingesteld. Hieruit bleek het paspoort vervalst te zijn en tevens internationaal als gestolen gesignaleerd te staan. De verdachte werd aangehouden op verdenking van het gebruik maken van een vervalst paspoort.

Tijdens de identiteitsfouillering die volgde werd tevens een vals Grieks rijbewijs aangetroffen. Het nummer van dit rijbewijs bleek tevens internationaal als gestolen gesignaleerd te staan.

Het onderzoek naar de identiteit van de in verzekering gestelde verdachte en de inbeslaggenomen documenten wordt uitgevoerd door rechercheurs van de Brigade Limburg Zuid, onder leiding van het Openbaar Ministerie Maastricht.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief