Verdachte aangehouden voor diverse vonnissen

Gepubliceerd op: 26-6-2013

De Koninklijke Marechaussee heeft maandagmiddag tijdens de uitvoering van het Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) een 42 jarige man uit Maastricht aangehouden die nog diverse veroordelingen had openstaan.

Afbeelding verwijderdMotorrijders van de Koninklijke Marechaussee controleerden de auto van de man op de Alesiahof in Maastricht in het kader van MTV. Bij navraag bleek de auto van de man niet verzekerd, de APK van de auto verlopen te zijn en bleek dat de bestuurder een ontzegging had voor het besturen van motorvoertuigen. Ook bleek de man alcohol gedronken te hebben.

Tijdens verder onderzoek bleek de verdachte gesignaleerd te staan omdat hij veroordeeld was tot een gevangenisstraf van 50 dagen. Ook bleek de man gesignaleerd te staan voor twee zaken waarvoor hem een boete van € 4712 was opgelegd of 63 dagen hechtenis (in dit geval heft het ondergaan van de hechtenis de verplichting tot betaling niet op). 

Ook had hij drie verkeersboetes openstaan voor een bedrag van € 900 met als voorwaarde dat als hij niet betaalt, zijn voertuig buiten gebruik wordt gesteld tot er betaald is.

De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex waar bij tijdens de fouillering een gebruikershoeveelheid harddrugs werd aangetroffen. De bestuurder is ingesloten, het voertuig en drugs zijn in beslaggenomen.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief