Start KMar Serious Request 2013

Gepubliceerd op: 29-10-2013

De KMar neemt op vrijdag 20 december 2013 deel aan de actie Serious Request, georganiseerd door Radio 3FM. Eerste luitenant Erik Sneep van het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum Koninklijke Marechaussee (in oprichting) heeft het initiatief genomen voor een gesponsorde run-bike-run. 

Afbeelding verwijderd

Collega's gaan hardlopen en fietsen van Apeldoorn naar Leeuwarden, een route van ongeveer 140 kilometer. Het Glazen Huis van Radio 3FM staat van woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Drie DJ's van de radiozender sluiten zich zes dagen lang op in een glazen studio. Ze eten zes dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. 

Dit jaar is het doel om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor een stille ramp. Jaarlijks sterven er namelijk honderdduizenden kinderen aan diarree, een gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Wil je meedoen aan KMar Serious Request? Op de internetsite kmarseriousrequest staat hoe je je kunt opgeven. Deelnemen kan met een groep, maar ook individueel. Het geld dat met de run-bike-run wordt opgehaald wordt overhandigd aan de 3FM-DJ's.

Bron : KMar-magazine

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief