'Killed in Action'

Gepubliceerd op: 18-1-2014

Afbeelding verwijderd

Onlangs verscheen bij Kaft Media het boek 'Killed in Action, Mark Schouwink'. 'Killed in Action' is het aangrijpende verslag van de gebeurtenissen rond en na die 18de april 2008, opgetekend door Gerard en Gisela Schouwink, ouders van Mark.

Mark kwam om het leven door een bermbom aanslag, bij deze aanslag kwam ook Dennis van Uhm om het leven. Het boek is een hommage aan Mark, aan Defensie maar het is ook een met liefde geschreven boek over verlies, verwerking, respect en vriendschap. Peter van Uhm schreef over het boek 'Een boek om trots op te zijn, over een zoon om trots op te zijn'. 

Het boek is een aanrader voor een ieder die op missie is geweest of nog op missie gaat. De opbrengst van het boek wordt in zijn geheel geschonken aan de Stichting Hulphond tbv project Veteranenhond. Zo doet Mark postuum nog iets terug voor zijn dienstmaten die met een PTSS uit een missie zijn gekomen en die veel baat kunnen hebben bij een hulphond.  

Het boek is te bestellen via de webwinkel van Kaft Media of via de plaatselijke boekhandel via titel 'Killed in Action, Mark Schouwink' ( isbn 9789491061394 ). Prijs van het boek € 14,95.

Bron : veteranenplatform.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief