Onvergetelijke dag voor zieke kinderen

Gepubliceerd op: 29-3-2014

Vandaag heeft het personeel van de brigade Brabant Zuid met veel plezier meegewerkt aan de Hoogvliegersdag, bedoeld om zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vele kinderen en hun ouders of begeleiders en broertjes en zusjes werden ´s ochtends vanuit Asten opgehaald met vrachtauto´s en een echte ´Hoogvliegersbus´.

Afbeelding verwijderd

Voertuigen van de Koninklijke Marechaussee zorgden met optische en geluidssignalen voor de begeleiding van de colonne naar luchtmachtbasis Eindhoven. Personeel van Brigade Brabant-Zuid had een mooie static-show ingericht. De kinderen genoten van de YPR765, de Transporter en motor waar ze op mochten klimmen en in mochten zitten. De kinderen, die dagelijks een strijd leveren waar velen geen besef van hebben, kon zo iets speciaals worden geboden.

Iets dat voor ‘gewone’ kinderen niet is weggelegd. Naast een emotionele dag voor zowel de kinderen als de aanwezige ouders en familieleden, was deze zaterdag ook een mooie dag, zeker voor de vrijwilligers. Wat kan iemand nog meer als dank krijgen dan een lach en een traan van dankbare ouders en kinderen waarbij wij een aandeel mochten leveren in het verwezenlijken van hun dromen?

Aan het eind van de zonnige dag was iedereen - deelnemers en vrijwilligers – het erover eens dat het opnieuw een geslaagd evenement was dat volgend jaar zeker weer georganiseerd gaat worden.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief