Man overleden na steekincident

Gepubliceerd op: 8-4-2014

Bij een steekincident op het industrieterrein Hazeldonk-Oost is maandag 7 april omstreeks 06.30 uur een man overleden.

Afbeelding verwijderdHet slachtoffer is een 40-jarige Spaanse vrachtwagenchauffeur, werkend voor een Spaans transportbedrijf. De vermoedelijke dader is zijn 36-jarige collega. uit Portugal. De twee mannen waren op het industrieterrein aan het laden en lossen. De aanleiding van het steekincident is onbekend.

Circa twintig politiemensen zochten in de omgeving naar de vermoedelijke dader en werden ondersteund door de politiehelikopter, marechaussee en Belgische collega's. De identiteit van de vermoedelijke dader is bij de politie bekend. Op het Burgernetbericht dat rond 07.15 uur uitging, werd alert gereageerd. Het leverde vijf goede tips op.

De politie heeft op aanwijzing van een burgernet deelnemer, de 36-jarige verdachte op de Moerstraat op een parkeerplaats nabij de Galderse Meren aangehouden. De burgernetdeelnemer belde de politie omdat hij een man zag lopen die aan het opgegeven signalement voldeed. De getuige bleef met de politie telefonisch in contact tot de agenten ter plaatse waren. De verdachte wordt overgebracht naar een cellencomplex in Breda.

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief