Concert Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee

Gepubliceerd op: 5-6-2014

Op zondag 15 juni 2014 sluit de Stichting Koninklijk Apeldoorn de festiviteiten  rondom “200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Apeldoorn” af met een concert uitgevoerd door het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee.

Afbeelding verwijderdHet betreft een openluchtconcert in het Oranjepark te Apeldoorn waaraan - naast de bekende zangeres Brigitte Heitzer - ook een aantal kanonnen hun medewerking verlenen. Ook zal Boudewijn Zwart met een reizend carillon als solist optreden.

Het concert is gratis te beluisteren en er zijn voor een beperkt aantal personen zitplaatsen beschikbaar. Deze worden in volgorde van aanmelden verdeeld. 

Aanmelden bij voorkeur per email aan bestuur.svt@gmail.com 

Schriftelijk aanmelden bij Stichting Vrienden van het Trompetterkorps t.a.v. Henk van de Berg, Zwartewegje 55,
7335 CM Apeldoorn.

Op zaterdag 14 juni 2014 vindt overigens het Grande Defilé plaats in Apeldoorn waaraan naast het Trompetterkorps meerdere (semi-) militaire- en burgerorkesten acte de presence geven waaronder ook het Historisch Tamboerkorps der Koninklijke Marechaussee, de Douane Harmonie Nederland, Koninklijk Biltse Harmonie, Muziekvereniging Juliana Uddel, Prins Bernhard en de Eendracht uit Apeldoorn-Zuid, VIOS Hoenderloo, Brandweer Harmonie Bilthoven, het Nederlands Politieorkest, het Jachthoornkorps Garde Jagers en de Fanfare Bereden Wapens als wielrijdersmuziekkorps.

Bron : TKKMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief