Nieuwe CD Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee

Gepubliceerd op: 5-6-2014

“Als het erop aankomt!” is, naast de titel van de CD, ook de titel van compositie waarin de huidige werkzaamheden van de Koninklijke Marechaussee muzikaal worden vertolkt: Protocol & ceremonieel, opleiden en uitvoeren van (militaire)politietaken, buitenland missies (Afghanistan, Mali) grensbewaking en de overzeese gebiedsdelen van het koninkrijk tot de bewaking en beveiliging van het Koninklijk huis.

Afbeelding verwijderd

Het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee heeft een langgekoesterde wens om te komen tot het componeren van marsen ten behoeve van eenheden  binnen de Koninklijke Marechaussee.

Lees hier meer over deze prachtige CD!

De CD “Als het erop aankomt!” is voor slecht € 15,00 te bestellen bij de Stichting Vrienden van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee door het geldbedrag over te maken op rekeningnummer:

NL69 INGB 0005 2915 83 ten name van: 'Stg. Vrienden vh Trompetterkorps'. Graag Uw volledige naam en adresgegevens vermelden.

Bent U al “Vriend” van het Trompetterkorps en heeft U Uw jaarlijkse bijdrage al betaald krijgt U deze CD kosteloos toegestuurd!

Bron : TKKMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief