Hillie Beentjes benoemd als directeur Begrotingszaken bij Financiën

Gepubliceerd op: 15-6-2014

Afbeelding verwijderdPlaatsvervangend commandant Koninklijke Marechaussee generaal-majoor Hillie Beentjes (49) wordt per 15 augustus 2014 aangesteld als directeur Begrotingszaken bij het ministerie van Financiën. In die rol fungeert zij tevens als plaatsvervangend directeur-generaal Rijksbegroting.

Hillie Beentjes volgt Peter van den Berg op die per 1 augustus 2014 bij de Raad van State aan de slag gaat als adviseur op financieel en sociaal-economisch terrein.

Generaal-majoor Hillie Beentjes is sinds 2008 werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee, eerst als directeur Planning & Control en sinds 2012 als plaatsvervangend commandant. Daarvoor was zij sinds 2001 al werkzaam bij het ministerie van Financiën. Tussen september 2005 en september 2008 was zij daar hoofd van de afdeling Begrotingsbeheer bij de directie Begrotingszaken, en daarvoor was zij werkzaam bij de directie Coördinatie Auditbeleid Departementen. Eerder vervulde zij functies bij het ministerie van VWS en het voormalige ministerie van Justitie.

Hillie Beentjes studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

Bron : algemenebestuursdienst.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief