Contactdag KMar voor veteranen en oud-gedienden

Gepubliceerd op: 24-6-2014

De Contactdag (CD KMar) vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 op de
Koning Willem III kazerne in Apeldoorn. Zie ook het artikel elders op deze website. 

Afbeelding verwijderd 

De CD KMar 2014 is opgesplitst in twee delen: een ochtendprogramma en een middagprogramma. 

Ochtendprogramma
Het ochtendprogramma is bestemd voor de doelgroep veteranen, zowel postactief als in werkelijke dienst, waarbij de herdenkingsplechtigheid bij het KMar monument centraal staat.  

Middagprogramma
Het middagprogramma begint om 13.30 uur en staat in het teken van de grote reünie voor alle oud-medewerkers KMar. Aangezien de CD KMar in feite bestaat uit twee delen en om een spreiding over de dag te kunnen garanderen met het oog op de veiligheidsaspecten e.d. zal het aantal deelnemers aan de CD KMar 2014 worden gelimiteerd, waarbij geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. 

Hierdoor is het aantal deelnemers in beginsel op maximaal 1.000 postactieve en veteranen in werkelijke dienst (ochtendprogramma) en 1.500 deelnemers postactieve militairen/burgers en ex-dienstplichtigen (middagprogramma) vastgesteld. 

Om uw aanmelding in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij u bijgevoegd aanmeldingsformulier in te vullen en deze retourneren. Aanmelden is verplicht! Wanneer u niet op de deelnemers lijst staat zal u niet worden toegelaten. 

Aanmeldingsformulier opsturen naar contactdag.kmar@mindef.nl

Let wel: voor de postactieve veteranen geldt dat zij zich dienen aan te melden via het Veteraneninstituut in verband met het verkrijgen van eventuele gratis treinkaartjes. 

Bron : KMar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief