IGO-device voor de KMar

Gepubliceerd op: 5-9-2016

Operationele collega's krijgen een IGO-device van de baas. Nu gaat het om iPhone 6 Plus, maar het zou in de toekomst ook een ander apparaat kunnen worden. 

Afbeelding verwijderdVanaf begin september start de uitrol van de 4.000 IGO-devices onder leiding van kapitein Rob van der Kamp. Hij geeft een toelichting op het nieuwe 'operationele gereedschap' dat voor het einde van het jaar aan de man moet zijn gebracht.

Waarom krijgen alle operationele collega's een IGO-device?
"In deze tijd van nationale en internationale ontwikkelingen is het gebruiken van het IGO-device (informatiegestuurd optreden, red.) een operationele noodzaak. We zien dat andere opsporingsdiensten ook veranderen op technologisch gebied en willen aansluiting blijven houden. Het IGO-device is een persoonsgebonden uitrustingsstuk dat je pas inlevert als je de dienst verlaat. Een noodzakelijke tool om je werk nog beter te kunnen uitvoeren.

De KMar werkt informatiegestuurd en straks kun je dus overal, altijd en snel over de gewenste informatie beschikken. Enerzijds dus een stukje efficiency, anderzijds brengt het IGO-device een stuk veiligheid. Je bent namelijk ook eerder op de hoogte van essentiële informatie."

lees meer...  

Bron : kmarmagazine

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief