Spel en uitdaging in het BronbeekFestival

Gepubliceerd op: 5-2-2019

In het BronbeekFestival op zondag 14 april 2019 worden vooral kinderen uitgedaagd in stoere, speelse en creatieve activiteiten in de open lucht en in tenten op het landgoed Bronbeek.

BronbeekFestival 2019Ze kunnen muziek maken met Indonesische ankloengs, tropische geuren ontdekken, een Balinees masker maken, of met Bronbeekbewoners een houten bootje maken en uitproberen in de vijver. Of oud-Indische spelletjes spelen of geschminkt en verkleed in sarong of uniform op de foto. Maar ook stoerdere dingen doen, zoals een klimtoren beklimmen, schieten op doelwitten, je handigheid testen in een hindernisbaan, je zenuwen op de proef stellen met een spiraal of spijkerbroekhangen. Even uitrusten kan rijdend op een pony of op een militair voertuig. Voor de sfeer zorgen onder meer de band Samba Palooza en Esk-Esque. Indische hapjes en drankjes ontbreken niet. En er is een korte theatervoorstelling op basis van dagboeken en brieven die uitgezonden militairen ooit naar huis stuurden. Alle activiteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Het BronbeekFestival komt tot stand in een samenwerking van het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek met de Koninklijke Landmacht, Paresto, Facilitair Bedrijf Defensie, Keep Them Rolling, vrijwilligers, Arnhemse kunstenaars en ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.

Toegang: één toegangskaartje voor alle activiteiten incl. museumbezoek kost € 3,- (tot 6 jaar en MK gratis). Kaartjes zijn op 14 april verkrijgbaar bij de ingang van het landgoed. Gratis parkeren kan op het terrein van de HAN aan de Ruitenberglaan; er is geen P op het landgoed.

Adres: landgoed Bronbeek Velperweg 147 6824 MB Arnhem www.bronbeek.nl

Bron : bronbeek.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief