Bestellen Gedenkboek

Gepubliceerd op: 11-4-2010

50 jaar dienstplichtOp 4 juni 2010 zal het ‘Gedenkboek vijftig jaar dienstplicht bij het Wapen’ officieel worden gepresenteerd aan de Commandant Koninklijke Marechaussee. Onmiddellijk daarna zullen bestelde boeken worden uitgeleverd.

Bestellen kan vanaf vandaag! Gewoon even het bestelformulier downloaden, printen, invullen, ondertekenen en naar het Marechausseemuseum te Buren zenden! Tevens zal bij het aprilnummer van Marechaussee Contact een bestelformulier worden bijgesloten.

Attentie: Voor de eerste editie gelden specifieke voorwaarden.
Deze editie kan dankzij de medewerking van de Commandant Koninklijke Marechaussee tegen vergoeding van behandel- en verzendkosten (productie-kosten worden niet berekend) besteld worden door oud-dienstplichtige marechaussees van alle rangen en (oud-)officieren en (oud-)onderofficieren van het Wapen die actief hebben gewerkt met dienstplichtigen.

Nadere informatie (graag goed lezen!) staat op het bestelformulier.

Het Marechausseemuseum verzorgt de behandeling en verzending van de bestellingen, natuurlijk kunnen de bestelde boeken ook in Buren opgehaald worden, mooie gelegenheid om het museum weer eens te bezoeken.
Bestelde boeken zullen na 4 juni verzonden worden c.q. kunnen worden afgehaald in Buren.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief