Terugblik SMC contactmiddag Buren

Gepubliceerd op: 16-3-2016

Na een stille winterperiode opende SMC op 10 maart het seizoen met een contactmiddag. Voor deze gelegenheid waren 73 personen naar Buren gereisd.

Afbeelding verwijderd

Bij afwezigheid, vanwege vakantie, van de twee gastheren, (de museumdirecteur en de SMC-voorzitter) opende SMC-secretaris Pier Scholte, namens het bestuur, om 14.00 uur de bijeenkomst. Hij begroette de aanwezigen en bedankte Roel Gras, Jaap Smit en Cor de Boom voor de organisatie van deze middag. Pier somde de activiteiten voor 2016 op die deels al geregeld en deels in voorbereiding zijn. Pier: ‘Via de nieuwsbrief en op onze website wordt hierover geïnformeerd, als u elke zondagochtend nog geen nieuwsbrief ontvangt, geef dan uw mailadres aan ons door’.

Tijdens deze middag werd elders in het museum een vergadering van de reünievereniging RVMC gehouden. Er was verder geen vast programma, de deelnemers gingen hun eigen gang, bleven in de dependance om bij te praten, bezochten het museum of wandelden door Buren. Met een primabuffet eindigde de geslaagde middag.

Kijk hier voor een foto-impressie.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief