Geert Fransen RON

Gepubliceerd op: 30-5-2016

Op 26 mei ontving kapitein Geert Fransen uit handen van CKMar de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau, met de zwaarden

Afbeelding verwijderd

CKMar gaf aan dat kapitein Fransen een belangrijke rol heeft gespeeld bij de oprichting van de Brigade Buitenland Missies (BBM) en het Thuifrontcomité (TFC) . Collega’s van BBM concluderen dat door zijn houding, gedrag en leiderschapsstijl er een goedlopende machine van is gemaakt. Tevens een belangrijke ondersteuning voor het TFC.

Naast de werkzaamheden voor de KMar heeft hij als vrijwilliger binnen de geloofsgemeenschap De Drie Ranken ook zijn sporen verdiend. Hij heeft langdurig in diverse commissies werkzaamheden verricht (en doet dit nog steeds). Zo was hij jeugdouderling, leider jeugdclubs IJM, opzetten jeugdsoos BOB (nu Muf), 28 jaar zangdienstcommissie en 8 jaar Onderwegkerk Hoog Soeren. Bij deze laatste 2 is hij nog steeds actief betrokken. CKMar eindigde zijn toespraak met de opmerking dat hij een uniek persoon is die menselijkheid uitstraalt en zeer begaan is met de medemens.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief