Fotomiddag 'Mijn opa was een...'

Gepubliceerd op: 24-2-2018

Datum: 10 maart 2018, 12:00 - 17:00
Op de fotomiddag ‘Mijn opa was een…’ kunt u terecht bij een team van foto-experts. Zij gaan in op alle vragen over uw eigen foto’s van Nederlands-Indië en/of het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL).

Misschien heeft u familieleden die in het voormalige Nederlands-Indië woonden, werkten of er als militair dienden. En vond u in een nalatenschap of bij het opruimen van zolder of kast foto’s en documenten waarop familieleden in Indië staan. Met hulp van specialisten kan dit materiaal soms veel vertellen over het leven van uw familieleden.

Tijdens de middag analyseren experts de foto’s aan de hand van kleding, uniformen, wapens, voer- en vaartuigen en gebouwen. Behalve foto’s kunnen de specialisten ook documenten, onderscheidingen en (delen van) uniformen bekijken. Het is ook mogelijk om advies en informatie te krijgen over nader (genealogisch) onderzoek.

Reserveren
De fotomiddag vindt plaats in Museum Bronbeek. Voor deelname geldt het toegangstarief van het museum. Reserveren is noodzakelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven via nb.ravensbergen@mindef.nl.

Bron : defensie.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief