Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Marechaussee arresteert verdachten van mensensmokkel

Geplaatst op: 18-5-2018

De Koninklijke Marechaussee heeft maandagavond in Liessel (N-B), in samenwerking met de Nationale Politie, een 48-jarige Nederlander en een 45-jarige Fransman aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Zij worden verdacht van betrokkenheid van de smokkel van een Iraakse en een Iraanse man en 12 Vietnamese mannen en vrouwen.

aanhouding mensenrechten mei 18De Koninklijke Marechaussee kreeg maandagavond informatie dat er een groep Vietnamezen gesmokkeld werd naar een parkeerplaats aan de A67 ter hoogte van Liessel.

Daar zouden zij in een vrachtwagen stappen om verder te worden gesmokkeld. Na een onmiddellijk ingesteld onderzoek door de Marechaussee en de Politie werden in een bosperceel in de buurt van de parkeerplaats 14 vreemdelingen aangetroffen. Vermoedelijk werden zij daar gedropt in afwachting van verder transport.

De beide aangehouden mannen fungeerden als chauffeur van een auto en een busje waarmee de mannen en vrouwen naar het bosperceel werden vervoerd. De vreemdelingen zijn het vreemdelingentraject ingegaan. De Koninklijke Marechaussee verricht verder onderzoek in deze zaak onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost Brabant

Bron : kmar


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2018

Tweede kwartaal 2018

Eerste kwartaal 2018

Nieuwsberichten van voor 2018

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!