Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Grote politieactie met honderden agenten in Limburg

Geplaatst op: 30-5-2018

Ruim 170 politieagenten zijn dinsdag in het Zuid-Limburgse Elsloo en Eijsden bezig geweest met een grote internationale controle op criminele activiteiten.

politieactie kmar limburg mei18

Aan de actie deden ook de Douane, Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Koninklijke Marechaussee mee.

Boetes geïnd en wapens in beslag genomen.

Er werden 25 openstaande boetes geïnd, variërend van 100 euro tot ruim 4500 euro. Ook werden bekeuringen uitgeschreven, bijvoorbeeld vanwege de technische staat van de gecontroleerde voertuigen maar ook voor verboden wapenbezit. Het ging daarbij om het bezit van pepperspray (meerdere malen) maar er werd ook een wapenstok aangetroffen. Een voertuig dat voorzien was van valse kentekenplaten is in beslag genomen.

Op de controlelocatie in Elsloo was extra aandacht voor internationaal transport. Er werden overtredingen van de rust – en rijtijden geconstateerd, evenals overschrijding van het maximaal laadvermogen.

Een persoon is aangehouden omdat deze niet in het bezit van de juiste verblijfsdocumenten was, een ander persoon stond gesignaleerd en werd ook aangehouden. Tot slot trof de politie in een voertuig ruim 6500 euro aan contant geld aan. De politie onderzoekt de herkomst van dit bedrag.'

Bron : hartvannederland.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2018

Tweede kwartaal 2018

Eerste kwartaal 2018

Nieuwsberichten van voor 2018

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!