SMC-contactdag Badhoevedorp

Gepubliceerd op: 24-5-2019

Waren wij op 24 april 2019 in het PIT museum te Almere, nauwelijks een maand later op 22 mei werd door de actieve Reünievereniging Marechaussee Contact (RvMC) van SMC, alweer de derde — nu de jaarlijkse bijeenkomst Badhoevedorp — georganiseerd. 42 belangstellenden waren naar de Koningin Máximakazerne gekomen. Het moet gezegd het was er wederom goed toeven!

Afbeelding verwijderdVanaf 13.15 uur werden de belangstellenden in de bar van het restaurant van de kazerne ontvangen met koffie/thee en een petitfour. Voorzitter RvMC, Gerrit Reloe, heette in zijn welkomstwoord iedereen  van harte welkom.

Vervolgens werd door hem Charlotte Bloemendaal – van Wijk in het zonnetje gezet vanwege haar bijdragen als KMar-functionaris/contactpersoon  aan de contactmiddagen in Badhoevedorp. Charlotte is sinds kort met flo. 

Tijdens het gezellig samenzijn dat hierna volgde waren de belangstellenden in de gelegenheid ‘onder het genot van’ elkaar verder te ontmoeten en wetenswaardigheden uit te wisselen. De stemming zat er goed in en er viel genoeg te bepraten. 

De middag werd afgesloten met het door het Paresto-personeel voorgeschotelde uitgebreide authentiek Indisch buffet ‘Semarang’. Iedereen keek er weer naar uit en liet het zich goed smaken. Na het buffet kon men nog genieten van een kopje koffie om vervolgens voldaan huiswaarts te gaan. 

Een volledige impressie van deze middag kunt u lezen in het juninummer van Marechaussee Contact.

Foto’s werden gemaakt door Cees van Ingen en Theo Evers. 

Jan Gaasbeek
Lid redactie MC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief