Stichting Marechaussee Contact

Koninklijke Marechaussee voor 1945
Voor 1945

Korps Politietroepen

Korps Militaire Politie

Koninklijke Marechaussee (tot 1996)

Koninklijke Marechaussee

Koninklijke Marechaussee

Actueel

Storing Schiphol: 61 vluchten KLM geannuleerd

Geplaatst op: 25-7-2019

AMSTERDAM - KLM heeft donderdag 61 vluchten geannuleerd in de nasleep van de storing in de brandstofvoorziening op Schiphol. Het gaat om zowel aankomende als vertrekkende vluchten, zegt de vliegmaatschappij.

Drukte in de vertrekhal van luchthaven Schiphol. Het bedrijf dat de brandstof voor de vliegtuigen levert (Aircraft Fuel Supply) kampte met een storing, waardoor vliegtuigen niet kunnen worden volgetankt.

KLM roept reizigers van geannuleerde vluchten op niet naar Schiphol te gaan, maar telefonisch, per e-mail of per app een nieuwe vlucht te bespreken.

In een verklaring zegt de maatschappij dat met man en macht wordt gewerkt aan het heropstarten van de operatie na de storing in het tanksysteem van Aircraft Fuel Supply. „We realiseren ons dat dit zeker in deze drukke vakantieperiode uiterst vervelend is voor alle passagiers die nu niet op hun reisbestemming kunnen komen. We doen ons uiterste best om de situatie op te lossen en meer annuleringen te voorkomen. Er is extra personeel ingezet om ervoor te zorgen dat onze passagiers zo snel mogelijk hun reis kunnen vervolgen.”

Woensdag schrapte KLM 189 vluchten. Voor de gehele luchthaven werden 300 vertrekkende en aankomende vluchten geannuleerd.

‘Schiphol heeft het totaal niet op orde!’
Hoeveel KLM-reizigers werden getroffen, is nog niet bekend. Een deel van de reizigers moest op veldbedden op de luchthaven de nacht doorbrengen, omdat geen hotels beschikbaar waren in verband met de vakantietijd.

Door de problemen konden woensdag tal van vliegtuigen geen brandstof tanken, met vertragingen en annuleringen als gevolg. Tienduizenden reizigers werden daardoor gedupeerd.

Bron : telegraaf.nl


Andere nieuwsberichten:

Derde kwartaal 2019

Tweede kwartaal 2019

Eerste kwartaal 2019

Nieuwsberichten van voor 2019

Dank voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!