Terugblik SMC Contactdag Buren 8 maart 2012

Gepubliceerd op: 8-4-2012

Gelukkig zie ik elk jaar weer enkele nieuwe gezichten en dit jaar zijn we weer met meer aanwezigen dan de vorige keren’. Met deze woorden opende Roel Gras op 8 maart, namens de SMC-reüniecommissie, de eerste SMC-activiteit van het jaar 2012.

SMC Contactdag 8 maart 2012 2Ongeveer zestig personen kwamen bijeen in het Marechausseemuseum in Buren voor de jaarlijkse contactmiddag.

In zijn welkomstwoord memoreerde Roel het ontstaan van deze contactmiddag en deelde hij mee welke activiteiten de komende tijd op het programma staan. Hij vroeg de aanwezigen regelmatig te kijken op de websites van SMC en MarechausseeNostalgie, in Marechaussee Contact en in  de SMC-nieuwsbrief. Met de mededeling dat iedereen in ieder geval weer bijtijds in de dependance terug moest zijn voor het buffet en dat de verdere invulling van de middag aan ‘uzelf ‘ is,  gaf hij het woord aan de directeur van het museum Stan Klijnhout.

Na de SMC-ers begroet te hebben, informeerde deze de aanwezigen over de gang van zaken in en  rondom het museum. Hierbij kwamen onder meer aspecten als de toekomst van het museum,  de modernisering van de exposities en de nieuwe functie als KMar Meeting Point aan de orde. Met de woorden ‘We hebben er een goed gevoel bij’ wenste hij de aanwezigen een prettige contactmiddag toe.

Hierna ging ieder zijn eigen gang om rond 16.30 weer te verzamelen in de dependance waar met een gezellig – en uitstekend! – buffet aan deze contactmiddag een einde kwam.

Klik hier voor een foto-impressie van deze dag.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief