Terugblik Contactmiddag 'Amsterdam / Badhoevedorp'

Gepubliceerd op: 25-4-2012

Op 25 april 2012 werd de jaarlijkse SMC-contactmiddag gehouden in het KEK gebouw op het terrein van de voormalige brigade KMar Badhoevedorp.

Voorzitter van de Reüniecommissie, Roel Gras, sprak een welkomstwoord aan de 45 SMC begunstigers die zich hadden aangemeld voor deze bijeenkomst. Een moment stilte werd gehouden voor een viertal vrienden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen.

SMC Contactmiddag Badhoevedorp 2012
a.o.o. Guus Speijers (l), a.o.o. Bert van Oosterhout (m) en Roel Gras

Namens de Districtscommandant Schiphol waren aanwezig de brigadeadjudanten Bert van Oosterhout (Recherche en Informatie) en Guus Speijers (Politie en Bewaking). Roel Gras verzocht hen de dank aan de Districtscommandant over te brengen voor het in de gelegenheid stellen van locatie in Badhoevedorp voor deze SMC bijeekomst.

Sedert mei 2009 wordt de Contactdag 'Amsterdam', zoals de bijeenkomst voorheen werd genoemd, gehouden op het terrein van de voormalige brigade Badhoevedorp. Na de sluiting van de Amsterdamse locatie 'Robert Koch' in 2007 is deze bijeenkomst bekend onder de huidige naam 'Amsterdam/Badhoevedorp'.

SMC Contactmiddag Badhoevedorp 2012 2
wederom een goed reüniegevoel

De Reüniecommissie wil nogmaals benadrukken dat deze Contactmiddag niet slechts voor 'oud-Amsterdammers' bedoeld is. Net als bij alle overige SMC contactdagen zijn alle begunstigers van harte welkom.

Wederom was het vandaag een prima dag met een goed Reüniegevoel waarop veel werd bijgepraat. De dag werd besloten met een voortreffelijke, door Paresto bereide, rijstmaaltijd.

Of de contactmiddag Amsterdam/Badhoevedorp' in 2013 wederom op deze mooie locatie worden gehouden, zal bij gelegenheid bekend worden gemaakt.

Klik hier voor een foto-impressie van deze dag.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief