Terugblik gezellige contactmiddag Badhoevedorp

Gepubliceerd op: 27-5-2016

Ruim 50 begunstigers troffen elkaar op 25 mei bij de jaarlijkse SMC-reünie op de Koningin Maxima kazerne in Badhoevedorp.

KMK 2014Jaap Smit heette iedereen welkom bij de entree. En de vervanger van Roel Gras (geveld door ischias) - Frans Meijer - sprak de deelnemers toe. Hij dankte het kazernecommando voor hun gastvrijheid, al weer voor het derde jaar. En Roel Gras viel buiten beterschap een luid applaus ten deel. Naast aandacht voor de ernstige zieken, de SMC-penningmeester Eelco Bouwman en SMC-coryfee Arie van Veen, werd een moment stilte gehouden na het oplezen van de namen van de overledenen uit het oude District Noord-Holland: J.W. Dekker, J. Gille, P.N. Molenaar, J.C. Schouten, B.J. Versluis en J. Wakker.

Aoo Theo van der Meulen bracht iedereen vervolgens naar de filmzaal en verzorgde in woord (lezing) en gebaar (filmpjes) inzake Schiphol-items, mensensmokkel, begeleiding bij uitzettingen en Frontex of te wel de internationale KMar-bijdrage bij het reguleren van de vluchtelingenstromen uit Turkije in de Griekse wateren. Iedereen genoot van zijn bevlogenheid. Zelf de Franse Bodycup - zeg maar een soort spanlaken voor vlucht- en stampijgevaarlijke personen - werd geshowd. 

De aanwezige jongeren genoten van de oudere collegae om hen heen. Het werd een gezellig samenzijn. Een hapje en een drankje ontbraken niet. Na de voortreffelijke nassi-maaltijd waren om zeven uur alle stoelen weer leeg. 

Zie voor meer foto's onze fotogalery.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief