SMC bijeenkomst Badhoevedorp

Gepubliceerd op: 24-5-2018

Een kleine maand geleden gingen 35 belangstellenden van SMC naar Eindhoven om het DAF Museum te bezoeken. Een geslaagd bezoek. Op woensdag 23 mei 2018 was er weer belangstelling voor een door de Reünie Vereniging Marechaussee Contact (RVMC) georganiseerde bijeenkomst in de Koningin Máxima (KMK) te Badhoevedorp. 53 personen, 8 meer dan vorig jaar, gaven gehoor aan de oproep van RVMC om aanwezig te zijn bij de Contactmiddag Badhoevedorp. De RVMC was al meerdere malen te gast in de kazerne en ook nu was het er weer goed toeven! 

2018 SMC KMK   2018 SMC KMK2


Vanaf 13.15 uur werden de belangstellenden in de bar/restaurant van de KMK met koffie/thee en petitfour ontvangen. Met wat vertraging vanwege een storing in het openbaar vervoer (NS) heette voorzitter RVMC, Gerrit Reloe, de aanwezigen van harte welkom en maakte het programma van de middag nogmaals bekend. 

Van 14.00 uur tot 15.00 uur, werd door enthousiaste leden van de IBT LO Sportorganisatie uitleg gegeven wat IBT training ( Individuele Beroepsvaardigheids Training) voor het personeel van de Marechaussee werkzaam op Schiphol inhoudt. Een interessant uurtje voor iedereen vooral voor de oudere aanwezigen die het begrip IBT helemaal niet kenden. 

Van 15.00 uur tot 17.00 uur waren de aanwezigen gezellig samen in de bar en vanwege het mooie weer uiteraard ook op het terras van het restaurant en werden natuurlijk de oude koeien weer uit de sloot gehaald en overige van belang zijnde zaken besproken. Altijd weer een leuk moment om zo met elkaar bezig te zijn

Bestuurslid Piet van Sprang gaf nog een update over de gezondheidstoestand van voorzitter SMC Jack Vlaming. Het gaat gelukkig weer een stuk beter met hem na een vervelend ongeval bij zijn woning.

Iedereen keek er naar uit en genoot vervolgens van het door het personeel van Paresto met zorg bereidde authentiek Indisch buffet ‘Semarang’. Tot slot werd nog een kopje koffie of thee met ‘Spekcake’ aangeboden en ging iedereen voldaan naar huis.

In een van de volgende nummers van Marechaussee Contact zal nader worden stilgestaan bij deze geslaagde contactmiddag in Badhoevedorp.

Ga naar ons album voor een foto-impressie van deze dag.

Jan Gaasbeek/SMC

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief