Diverse aanhoudingen bij MTV controle

Gepubliceerd op: 18-2-2016

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag 16 februari tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid op de A16 bij Hazeldonk drie arrestaties verricht voor mensensmokkel, documentenfraude en vuurwapenbezit.

Afbeelding verwijderdMotorrijders van de Marechaussee selecteerden een auto voor controle. De bijrijder overhandigde de marechaussees een vals Noors paspoort, rijbewijs en werkvergunning. De man is vervolgens aangehouden. De bestuurder van de auto, een 36-jarige man uit Macedonië wordt verdacht van mensensmokkel en is ook aangehouden. Beide mannen zijn inverzekering gesteld en de Marechaussee onderzoekt de zaak verder.

Die avond tijdens de controle werd ook een 27-jarige man uit Gent aangehouden. In zijn auto werd een gasdruk vuurwapen aangetroffen en goederen die gebruikt kunnen worden voor een hennepkwekerij. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

De Marechaussee heeft die avond ook nog iemand aangetroffen die zijn DNA moest afstaan, proces-verbaal opgemaakt tegen twee bestuurders wegens het rijden zonder rijbewijs en 326 euro aan openstaande boetes geïnd.

Bron : kmar

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief