Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. U kunt zelf een bericht plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Onze webmaster controleert hierna het bericht op ongewenste inhoud (spam). Uw bericht wordt dus niet meteen zichtbaar. Het doorzoeken van het gastenboek is mogelijk met de zoekfunctie.

Kijk voor meer informatie ook eens op de facebookpagina SMC: 

https://www.facebook.com/StichtingMarechausseeContact

Zoeken in het gastenboek

Geplaatste berichten

Naam: Michel Evers 21-2-2024
E-mailadres: michelevers@ziggo.nl
Lichting: Ber. 74-5

Mijn tijd bij KMar altijd ervaren als een positieve start van mijn carrière, hoewel die carière geen lang geuniformeerde carière is geweest. Via wat omwegen heb ik uiteindelijk een carière opgebouwd, van heel veel jaren, in de industriële automatisering en dan voornamelijke de eletrische kant. Toch is de KMar altijd in mijn hoofd blijven “spoken” en dat positief gezien. Een reünie van de beroepslichting 74-5 zou welkom zijn.

Naam: Herman Juurlink 10-2-2024
E-mailadres: herenber@zeelandnet.nl
Lichting: 65 -5

Klink nog ver weg reünie 2025 , maar om zoveel mogelijk oud collega's te bereiken zou ik 65 -5 collega's willen vragen om zo mogelijk hun kennis en eventuele informatie over oud collega's met mij te delen zodat ik hem kan benaderen omtrent de reünie in 2025. De info kan naar mijn E-mailadres herenber@zeelandnet.nl of WatsApp 06301488088 Mijn ervaring is dat ik alle hulp kan gebruiken om collega's te traceren. b.v.d. Herman juurlink

Naam: Herman Juurlink 7-1-2024
E-mailadres: herenber@zeelandnet.nl
Lichting: 65 -5

Hallo Teun, het doet me goed iets van jou te vernemen. Tijdens de tijd die wij, Jaap Franken en ik, oud collega's probeerde te traceren is het ons niet gelukt jou te traceren. Het is de bedoeling 2025 weer een reünie te organiseren. Meer informatie neem contact op met Jaap of míj. En 65 -5 collega's laat weten hoe je bereikbaar ben. GROET en allen de allerbeste wensen Herman en Jaap.

Naam: Hoiting tjg 6-12-2023
E-mailadres: aleidhoiting@hotmail.com
Lichting: 65-5 beroeps

Vernam dat er in april 2023 een reunie heeft plaatsgevonden op de koning willem 3 kazerne!! Jammer dat ik dat gemist heb! Over twee jaar weer een kans??? Zou graag mijn dienstmaatjes nog eens willen ontmoeten!! Wens jullie allen veel gezondheid toe en wie weet tot ziens! Hartelijke groet Teun Hoiting

Naam: Jan Boonstra 19-8-2023
E-mailadres: jan@digitalice.nl
Lichting: 72-5

Oproep reünie 72-5 beroeps. Martin Koetsier en Jan Boonstra zijn voornemens in 2024 een reünie te organiseren van beroepspeloton 72-5. Als je je wilt opgeven geef dit dan even door via emailadres: jan@digitalice.nl - Jan Boonstra of gobat@live.nl - Martin Koetsier We zijn ook bezig om een WhatsAppgroep aan te maken, dus als je ook je 06 nr aan ons door wilt geven zou helemaal prefect zijn. Zodra wij alles hebben gecompleteerd (en tussentijds een bericht over de stand van zaken) wordt er een email of een WhatsApp verzonden met alle info en eventuele openstaande vragen. Geef je op en ook al lijkt het nog ver in het verschiet doe het a.u.b. op korte termijn opdat wij verder kunnen. En heb je nog contact met een lichtingsgenoot stuur hem deze email door zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. Zijn er mensen van onze lichting ons ontvallen geef dit a.u.b. ook aan ons door. Wij hebben er zin in, nu jullie nog.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief