Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. U kunt zelf een bericht plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Onze webmaster controleert hierna het bericht op ongewenste inhoud (spam). Uw bericht wordt dus niet meteen zichtbaar. Het doorzoeken van het gastenboek is mogelijk met de zoekfunctie.

Kijk voor meer informatie ook eens op de facebookpagina SMC: 

https://www.facebook.com/StichtingMarechausseeContact

Zoeken in het gastenboek

Geplaatste berichten

Naam: Sandra Schrijver 23-6-2024
E-mailadres: sandraschrijver73@gmail.com
Lichting: 91/5

Ik ben al een tijdje op zoek naar mijn dienstmaatje Wim (Willem) van Egmond, misschien dat iemand weet waar hij woont, of wat hij is gaan doen na de beediging . Ik heb hem nooit meer gezien daarna maar ben altijd blijven denken hoe zou het nu met hem zijn?

Naam: Erik Van den Bos 22-6-2024
E-mailadres: hj.vd.bos@mindef.nl
Lichting: 81-5

Kreeg vandaag de tip dat er een LTFO artikel geplaatst is in jullie magazine. Bedankt hiervoor. Bedankt dat het hier voorbij komt net voor mijn FLO Groet Erik

Naam: Renatus S. Hamelers 24-3-2024
E-mailadres: renatus.hamelers@gmil.com
Lichting: 63-2

Volgens uw SMC-berichten " commandanten vd Kmar na de WO-2" zou de heer Hans Leijtens tot op heden (2024) nog steeds commandant Kmar zijn? Dit noem ik de slordigheden van vandaag de dag ook bij de Stichting. 24 maart 2024.

Naam: Dekker Johannes 10-3-2024
E-mailadres: renovatie2010@gmail.com
Lichting: 72-5

Ik stoor mij, storen is misschien een te groot woord, van de berichtgeving van 27-2-2024 "Met de Franse slag". Daarin wordt gesproken over een politieagent van de Koninklijke Marechaussee !!!.

Naam: Herman Juurlink 26-2-2024
E-mailadres: herenber@zeelandnet.nl
Lichting: 65 -5 beroeps

Hallo, daar ben ik weer. Herman Juurlink zoekt adressen van de opleiding 65-5 in Apeldoorn. Wie o wie kan mij aan adressen helpen om de oud pelotons maten te bereiken zodat het een reünie kan worden met zoveel mogelijke 65-5 ers. Telefoonnummer of E-mail adres of huis adres alles is welkom. Het is echt een probleem om aan deze gegevens te komen. GROET Herman

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief