Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. U kunt zelf een bericht plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Onze webmaster controleert hierna het bericht op ongewenste inhoud (spam). Uw bericht wordt dus niet meteen zichtbaar. Het doorzoeken van het gastenboek is mogelijk met de zoekfunctie.

Kijk voor meer informatie ook eens op de facebookpagina SMC: 

https://www.facebook.com/StichtingMarechausseeContact

Zoeken in het gastenboek

Geplaatste berichten

Naam: john verboom 7-11-2022
E-mailadres: fartree@wxs.nl
Lichting: 72-1

In 2016 heb ik ook al een oproep geplaatst . Op zoek naar leden van mijn peloton die met mij de opleiding dpl KMAR deden in 1972.

Naam: Rene S. Hamelers 16-10-2022
E-mailadres: renatus.hamelers@gmail.com
Lichting: 63-2

De laatste maanden enkele malen via Schiphol intercontinentaal gereisd. Het was druk op Schiphol, maar had telkens een heel goede ontvangst/afhandeling door de Koninklijke Marechaussee. Je leest dagelijks de problemen op onze luchthaven, maar denk dat het vaak ook aan de passagiers zelf ligt. Veel agressiviteit heb ik wel waargenomen. Een compliment voor onze Marechaussees die zoals de gehele beveiliging op de tenen moet lopen.

Naam: A.A van der Heijden 2-10-2022
E-mailadres: xa9hn8@kpnmail.nl
Lichting: 58-10

Ik hoor ook in het museum in Buren thuis. Vandaag 2 oktober 2022 is het 64 jaar geleden dat ik beroeps werd.

Naam: Piet Westbroek - Krimpen a/d IJssel 24-9-2022
E-mailadres: pwestbroek@gmail.com
Lichting: 1970-6 Respectievelijk Kazerne's Tilburg/Nunspeet

Wat mooi ! Naast vele jaren van drumfanfare's en marchingbands eindelijk weer eerherstel van korpsen met traditionele instrumenten. Niets mooier dan meerstemmige klaroenen !! In zo een korps weer mee mogen spelen is bijzonder, heel bijzonder...

Naam: Jan Visser 20-8-2022
E-mailadres: jan.visser@casema.nl
Lichting: 84-1

Complimenten voor de inleiding en observaties van André Peperkoorn over de gewenste en noodzakelijke (sociale) klimaatverandering in MC 2022 nr. 4. Persoonlijk zie ik de maatschappelijke onrust groeien doordat inderdaad respect en fatsoen steeds verder zoek is. Argumentatie ontbreekt bij besluiten op landelijk niveau en in steeds grotere dossiers over de schutting worden gegooid naar de lagere overheden (provincie en vooral gemeente). Terwijl juist de gemeente het dichts bij haar inwoners staat en bottom-up de dialoog wil aangaan. Voorbeelden te over hoe de centrale overheid haar machtspositie gebruikt. Bedankt voor het delen van deze observatie, want ik dacht even dat ik de enige ben die deze maatschappelijke ontwikkelingen op dezelfde manier ervaar.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief