Videojaaroverzicht KMar

Gepubliceerd op: 22-12-2016

Vraag naar KMar blijft toenemen. Betitelde het KMarMagazine 2015 als een bewogen jaar voor de Koninklijke Marechaussee, 2016 was niet anders.

Afbeelding verwijderdWederom beleefde de KMar een jaar vol indrukwekkende en bijzondere gebeurtenissen en werd er een groot beroep gedaan op alle collega's. Het jaar startte met de inzet van het eerste Border Security Team op het Griekse eiland Chios in januari om te ondersteunen bij de screening, registratie, debriefing en identificatie van migranten. Het kalenderjaar werd afgesloten met de gereedstelling van het complete eskadron Hoog Risico Beveiliging in december.

Ook in de tussenliggende maanden gebeurde er genoeg. De drukte op Schiphol, de toename van mensensmokkel bij de maritieme doorlaatposten, Lowlands Grenade 2016, de acties tegen taxironselaars, het intensiveren van het Mobiel Toezicht Veiligheid en de extra inzet op luchthavens en aan de landsgrenzen na de aanslagen in Brussel en signalen van terreurdreiging. Benieuwd naar de beelden en wat het afgelopen jaar nog meer de aandacht van de KMar vereiste? Bekijk de KMar-jaarclip 2016.

lees verder...

Bron : KmarMagazine

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief