Trompetterkorps Marechaussee sluit nieuw fanfarefestival af

Gepubliceerd op: 7-11-2018

SURHUISTERVEEN De eerste editie van het Survento Fanfare Festival vindt komende zaterdag - 10 november - plaats in De Flambou in Surhuisterveen.

Afbeelding verwijderdTien fanfareorkesten uit heel Nederland zullen zich deze dag presenteren op het podium met lichte muziek. Daarbij gaat het niet alleen om de muziek. Een goede programmaopbouw, een goede presentatie van het orkest en het entertainmentgehalte spelen ook mee in de beoordeling van de optredens.

Het miniconcert van de deelnemende fanfareorkesten wordt versterkt door lichtshows en beamerpresentaties. Verdeeld over drie groepen zullen de orkesten strijden om de eer. Tevens zal de overall entertainmentkampioen worden aangewezen uit de beste entertainmentprestatie van de hele dag. De entertainmentkampioen ontvangt de wisselbeker die het orkest volgend jaar mag komen verdedigen.

De organisatie van het evenement is blij dat Het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee het festival geheel in stijl afsluit middels een galaconcert. Dit betekent topentertainment met solisten en artiesten door het enige professionele (deeltijd) fanfareorkest van Nederland.

Het festival in De Flambou in Surhuisterveen start om 15.30 uur. Naar verwachting zal het galaconcert rond 21.30 uur beginnen, waarna de uitslag om 22.45 uur bekend wordt gemaakt. De toegang is de gehele dag gratis. Meer info op www.survento.nl

Bron : defeanster.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief