Eerste uitzending Veteranenradio

Gepubliceerd op: 10-11-2018

Eindelijk is het zover! Na twee jaren van voorbereiding zijn we klaar om van start te gaan. Op vrijdagmiddag 9 november 2018 heeft veteranenradio.nl haar eerste radioprogramma uitgezonden via de website www.veteranenradio.nl.

Afbeelding verwijderdHet is onze missie radioprogramma’s uit te zenden via internet voor Nederlandse veteranen, hun familie en andere geüniformeerden die deelnemen of hebben deelgenomen aan internationale vredesoperaties, met als doel de onderlinge verbondenheid te versterken en de maatschappelijke erkenning en waardering voor veteranen te vergroten.

Radio maken is een vak, dat het team aan het leren is met de onbaatzuchtige hulp van twee professionals uit de radiowereld, Maarten Beurskens (programma maker) en Henk Nieborg (radiotechnicus).

Het radioteam bestaat uit vrijwilligers, die het naast hun dagelijkse werk doen. Daarom zal de frequentie van informatieve programma’s in aanvang bescheiden zijn en geleidelijk toenemen. We beginnen met 1x per maand en hopen binnen afzienbare tijd op wekelijkse uitzendingen uit te komen en uiteindelijk ook met live radioprogramma’s.

We kunnen ons doel van wekelijkse uitzendingen sneller bereiken als we meer enthousiaste vrijwilligers in het radioteam hebben. We hebben dringend meer technici, programmaredacteuren en webredacteuren nodig. Heb je oprechte belangstelling en zin om je op deze nieuwe manier in te zetten voor de veteranen en hun naasten, bekijk dan de profielen op onze website en reageer!

Lees meer op : veteranenradio.nl met o.a. de eerste uitzending en meer bijzonderheden.

Bron : veteranenradio.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief