Vacature Marechausse - Medewerkers BSB

Gepubliceerd op: 15-3-2019

De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) is een onderdeel van de Koninklijke Marechaussee. Zij voert zelfstandig acties uit maar kan ook samen met politie of militaire teams optreden binnen Nederland maar ook in het buitenland.

BSB vacature mrt 19De BSB kent 4 afdelingen: persoonsbeveiliging, Observatie (OT), Bijzondere Opdrachten en Arrestaties (AT). Als Medewerker Bijzondere Opdrachten volg je eerst een gerichte training. Daarna ben je voor een breed scala van opdrachten inzetbaar. Denk aan het binnendringen in gebouwen, het beveiligen van objecten en personen en het herkennen van (geïmproviseerde) explosieven. Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor militairen in werkelijke dienst.

Hier ga je werken
De opleiding bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een interne opleiding bij de BSB van zes maanden. Als je nog geen opsporingsambtenaar bent volg je daarna nog een opleiding tot opsporingsambtenaar aan het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum van de Koninklijke Marechaussee in Apeldoorn.

Lees het gehele artikel.....

Bron : werkenbijdefensie.nl

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief