Nieuwsbrief van -Terug naar Westerbork - (fietstocht)

Gepubliceerd op: 14-5-2019

In deze Nieuwsbrief is een o.a. een mededeling van het bestuur opgenomen omtrent een voorgenomen fietstocht.

quote
Volgend jaar staan we in Nederland en Duitsland (en ver buiten die grenzen) stil bij 75 jaar Vrede en Vrijheid. Wij dragen daaraan ons steentje bij door jongeren te bereiken via onderwijs en sport, zodat zij de boodschap van vrede en vrijheid door kunnen geven aan toekomstige generaties.

De organisatie van de seminars en de fietstocht Terug naar Westerbork vergt veel voorbereidingstijd. Maar dat hebben we er graag voor over. Gelukkig hebben we veel hulp van onze vrijwilligers die in wel 10 verschillende projectgroepen bezig zijn met alle aspecten die bij deze tocht komen kijken.

En dat is nogal wat! Van het bespreken van veiligheidsvoorschriften met de politie, tot het regelen van wielerkleding, van het aanschrijven van fondsen, tot het maken van een wervingsplan, en van het voorfietsen van de route (en daarbij letterlijk hobbels en obstakels tegenkomen) tot het maken van een enorm draaiboek.... en nog onnoembaar veel meer klussen. Daarbij is elke vrijwilliger ons goud waard!

Maar het gaat ons natuurlijk vooral om de jongeren: die zitten volgend jaar, als alles helemaal geregeld is, op de racefiets voor een onvergetelijke tocht. De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar er kunnen er nog meer bij! Dus ben jij of ken jij een student die mee wil fietsen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!
Bestuur Stichting Terug naar Westerbork
unquote

Inschrijving via https://www.terugnaarwesterbork.eu/inschrijven/

Bron : terugnaarwesterbork.eu/home

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief