Terugblik SMC Contactmiddag Buren 14 maart 2013

Gepubliceerd op: 16-3-2013

Terwijl af en toe enkele sporadische sneeuwvlokjes hun best deden om het pittoreske plaatsje Buren van een wit laagje te voorzien, wat niet lukte, arriveerden bijna vijfenzeventig personen in de dependance van het Marechausseemuseum voor SMC’s eigen lentebode, de jaarlijkse contactmiddag in Buren.

Contactdag Buren 2013Deze traditioneel eerste SMC-activiteit van het jaar trok meer bezoekers dan ooit tevoren. Ook al omdat een aantal oud-dienstplichtigen van de lichting 1955-3 deze bijeenkomst gekozen hadden voor een eigen reünieachtige ontmoeting.

Na het welkomstwoord van Roel Gras, voorzitter van de SMC-reüniecommissie, en een korte introductie over  actuele museum- aangelegenheden door  museumdirecteur Jack Vlaming begon een gezellige bijeenkomst zonder programma, die werd beëindigd met een uitstekend koud en warm buffet.

Tussentijds maakten vele aanwezigen gebruik van de mogelijkheid het museum te bezoeken en kennis te nemen van de vernieuwingen die deels uitgevoerd en deels in uitvoering zijn.  Wat SMC betreft kan de lente beginnen, de kop van het activiteitenseizoen is er af en wel op een plezierige manier dankzij een geslaagde contactmiddag.

Klik hier voor een foto-impressie van deze dag.

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief