Aanhouding na mishandeling in hotelkamer in Badhoevedorp

Gepubliceerd op: 26-5-2020

De politie heeft afgelopen nacht een aanhouding verricht in Badhoevedorp, nadat er melding was gedaan van een mishandeling. "Vanuit een hotel in Badhoevedorp werd gebeld door een dame. Zij gaf aan hulp nodig te hebben en hing hierna de telefoon op. Bij terugbellen nam zij haar telefoon niet meer op", zo meld de politie Haarlemmermeer op Facebook.

De poltie ging daarop met meerdere agenten richting het hotel. Daar troffen de agenten een vrouw aan in een hotelkamer. In de hotelkamer lag bloed en de vrouw was gewond aan haar gezicht. De vrouw vertelde aan de agenten dat zij was geslagen door haar ex-vriend, de man was niet meer in de hotelkamer aanwezig. Wel was er een signalement bekend van de ex-vriend.

Collega's van Koninklijke Marechaussee waren ook meegereden naar de melding. Zij zagen de ex-vriend lopen in de nabijheid van het hotel. Bij het zien van de Koninklijke Marechaussee ging de ex-vriend er vandoor en sprong de bosjes in. Uiteindelijk is hij uit de bosjes gehaald en aangehouden.

Bron: HC Nieuws

Altijd op de hoogte? Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief